Kæledyr

Kæledyr – om det er menneskets bedste ven, din kat, kælegris eller din hest skal de alle have det godt… Om end Celluma oprindeligt er designet til os tobenede, er rigtig mange firbenede blevet hjulpet.

Optimer Dit Elskede Kæledyrs Velvære med Celluma - Lys, Kærlighed og Healing

Dine firbenede venner er mere end bare kæledyr; de er en del af din familie og hjertet i dit hjem. Derfor fortjener de den bedste pleje og kærlighed. Og nu kan du give dem netop det med Celluma – en banebrydende teknologi, der bringer lys og healing ind i deres liv.

Brug Celluma til at lindre ledsmerter, accelerere helbredelsen af sår og skader, og reducere betændelse. Se dem hoppe og løbe med glæde som aldrig før.

Giv dine kæledyr den gave, de fortjener – et liv fyldt med sundhed, glæde og komfort. Med Celluma kan du skabe en strålende fremtid for dine elskede kæledyr, så de kan fortsætte med at bringe smil på dine læber hver dag.

💚 Tag Det Første Skridt Mod Lykke for Dit Kæledyr 💚

Bestil din Celluma i dag og begynd rejsen mod en sundere og gladere fremtid for dine firbenede familiemedlemmer. De vil elske dig endnu mere for det!

Celluma til Heste: Skab Magi I Stalden!

Heste er majestætiske skabninger, og de fortjener kun det bedste. Celluma hjælper med at lindre muskelspændinger, fremme hurtigere bedring efter træning eller skade og øge cirkulationen. Giv dine heste en ny følelse af komfort og velvære.

Celluma bruger lavniveau-lysterapi, der ligner solens naturlige lys, til at stimulere cellerne i kroppen. Dette fremmer helbredelse og genopbygning på en naturlig måde, uden brug af medicin eller kirurgi. Det er en ikke-invasiv, skånsom og smertefri måde at øge dit kæledyrs livskvalitet.

Fleksibel

Robust

Til alle dyr

Velvære & lindring

Hvordan bruger jeg Celluma til kæledyr og heste

Når det kommer til kæledyr kan Celluma anvendes til mange formål – både som almen velvære for din hund, kat, hest eller andet kæledyr, men også til smertelindring og sårheling.

Til almen velvære og smertelindring lægges panelet generelt omkring ryggen eller det ønskede behandlingsområde. Ledningen kan let ledes væk og eventuelt gemmes under en pude, tæppe eller lignende. 

Til sårpleje lægges panelet så tæt som muligt på behandlingsområdet og spændes eventuelt fast med et velcospænde (kan tilkøbes). Det kan også være en god ide at tage et godkendt plastic-sheet ud over panelet (kan tilkøbes).

Behandlingstiden er 20-30 minutter (panelet slukker automatisk efter 30 min) hver eller hver anden dag. Ønsker dit kæledyr ikke at ligge under panelet mere er det nemt at komme væk, og grundet det fleksible design er der meget lille risiko for at det går i stykker.

Ved behandling af heste holdes panelet enten fast eller kan spændes let fast – ideelt til behandling af både skuldre, ryg, hals, lænden, men også til ben og lår (spændt hele vejen rundt og fastgjort). Det kan være en fordel at bruge de batteriopladelige versioner til Heste, da de ellers godt kan bevæge sig så meget at de kan rive ledningen ud af strømstikket.

Sørg også for at hesten (eller andre kæledyr) kommer til at træde på eller ligge oven på panelet (primært tungere dyr)

Celluma PRO og Celluma LITE kommer begge i en batteri-dreven og genopladelig version (henholdsvis Celluma iPRO og iLITE) – skriv endelig til os for interesse, da disse ikke ligger automatisk på vores shop.

Anbefalede Celluma modeller til kæledyr og heste

Til dine elskede dyr, har du nogle få muligheder – vi anbefaler generelt Celluma PRO, da den har den mest fleksible størrelse.
Model  Størrelse  Bruges til  Hvorfor vi anbefaler den 
Celluma PRO  61×25 cm  Har en god størrelse, kan formes og holder formen når den flexes.  Kan anvendes til alle formål og give god velvære til dit kæledyr eller holdes på plads på hesten til muskellindring eller småskader Den mest alsidige model vi har, både størrelsesmæssigt og programmæssigt, så den kan bruges til alle dyr Produktet har ikke nogle kanter, der kan gnave eller påvirke dyret negativt
Celluma LITE  41×20 cm  Et lidt mindre panel, men hvor du samtidig har alle behandlingsmuligheder inkluderet  Primært anvendeligt til mindre dyr
Celluma iPRO 61×25 cm  Samme model som Celluma PRO, men batteridrevet. Disse kan ikke købes direkte på vores hjemmeside, men kan rekvireres efter behov  Uden ledning er det helt klart mere anvendeligt for de fleste dyr, og kan spændes forsigtigt fast med velcostrop eller andre spænder
Celluma iLITE  41×20 cm  Samme model som Celluma LITE, men batteridrevet og genopladeligt

Celluma PRO til kæledyr

17.650,00 kr.

Varenummer SMS0032pets Kategori Mærker , , , , , ,

Celluma til kæledyr – En innovativ måde at forbedre dine kæledyrs velvære til at lindre smerter og gigt, fremskynde helbredelse, sårheling og øget velvære.

-
+
Tilføj til kurv

Celluma LITE

Celluma LITE er en kompakt version, designet til at forbedre din hud, behandle akne og lindre smerter og gigt, uanset hvor du befinder dig.

-
+
Tilføj til kurv