Atleter/Sport

Sportsudøvere – om du er amatør eller professionel – er ofte en blanding af kærlighed for sporten og accept af de smerter og lidelser der følger med.

Muskelspændinger og uopvarmede muskler og led er enhver sportsmands værste mareridt – det kan føre til forringet træningseffekt, resultater og i værste tilfælde til skader. Og ofte er afspændingsøvelser og strækøvelser ikke nok.

Netop derfor anvendes Celluma udbredt blandt mange sportsudøvere på både amatør og professionelt plan. Det handler om at give kroppen den bedste start på den sport du står overfor, men også at give krop, muskler og led den bedste pleje efter endt præstation. Så du præsterer maksimalt og restituerer maksimalt.

Celluma anvendes af alt fra cyklister, professionelle golfspillere, tennisspillere, motocross kørere til mixed martial arts (MMA) kæmpere.

Hvordan Celluma hjælper dig til bedre sportspræstation

Når vi udsætter kroppen for en sportspræstation, strækker vi både muskler og led til det yderste – det skaber en række spændinger, mælkesyre ophobninger og stress- og betændelsestilstande i både muskler, led og sener.

Det er derfor vigtigt at varme op inden at skulle præstere, men også vigtigt at have den rigtige restitution efter endt præstation.

Ved at anvende Celluma inden en sportspræstation kan du supplere din normale opvarmning, så du får varmet muskler og led endnu mere effektivt op, men så du også du får dæmpet noget af den iboende betændelsestilstand der allerede er. Det øger også blodtilførslen (og dermed mere ilt og næringsstoffer til musklerne) og energiproduktionen i vævet. Derudover vil den varmetilførsel der er fra Celluma ikke kun nogle ”få” af de muskler varmet op der skal anvendes, men stimulerer mere bredt alle de små og store muskler der skal anvendes.

Efter endt træning anvendes Celluma til igen at reducere den ophobede stress- og betændelsestilstand der ofte vil være til stede i muskler og led, men får også varmet alle led og muskler igennem, så restitution af musklerne kommer i gang meget hurtigere end uden en Celluma behandling – jo hurtigere dine muskler og væv restituerer, jo hurtigere bliver du klar til at præstere igen.

Celluma anvender en kombination af infrarødt, rødt og lidt blåt lys, til at stimulere flere forskellige dele på behandlingsområdet. Der bliver både givet en visse mængde varmeenergi til området, der får blodtilførslen til at stige. Det giver mere næring og ilt til området, og hjælper også på at få affaldsstoffer, mælkesyre mv væk fra området. Kombination af de forskellige lysenergier stimulerer også vævet aktivt, ved at få vores kraftcentre i vævet til at producere mere energi (Højere ATP-produktion fra cellulære mitokondrier). Den ekstra energi har vævet, cellerne og musklerne behov for, for at kunne nedsætte stress- og betændelsestilstande i muskler og led.

Mod Smerter

Sportsskader

Muskelrestitution

Forebyg Skader

Hvordan bruger jeg Celluma mod smerter

Det er ganske nemt – panelet lægges så tæt på huden på behandlingsområdet, og det specifikke program til smertebehandling vælges (”Aches & Pains” Mode) – programmet kører i 20-30 minutter for hvert ønsket område.

Det anbefales at udføre behandlingen både før og efter endt sportspræstation, og kan også med fordel indgå i andre fysioterapeutiske behandlinger som du måtte modtage.

Anbefalede Celluma modeller mod smerter

Celluma findes i flere størrelser og versioner – så der er helt sikkert også en model til dig. Til atleter og sportsudøvere anbefaler vi: 
Model  Størrelse  Bruges til  Hvorfor vi anbefaler den 
Celluma PRO  61×25 cm  Har en god størrelse, der kan passe over lænden, foldes rundt om et lår eller knæ, men også over nakken og skuldrene.    Har udover smerte program også programmer til anti-age og akne  Den mest alsidige model vi har, både størrelsesmæssigt og programmæssigt, så den kan bruges til alle muskelgrupper 
Celluma SPORT  61×25 cm  Samme størrelse som PRO, men kun med et specifikt program til behandling af smerter  Simplicitet når det er bedst – et enkelt program og med stor alsidighed i hvor den kan anvendes på kroppen 

Celluma LITE

Celluma LITE er en kompakt version, designet til at forbedre din hud, behandle akne og lindre smerter og gigt, uanset hvor du befinder dig.

-
+
Tilføj til kurv

Celluma SPORT

15.795,00 kr.

Celluma SPORT – Forbedr Din Præstation og Genopretning
Celluma SPORT er din ultimative makker i sportens verden. Uanset om du er en atlet, cyklist, tennisspiller eller golfspiller, hjælper denne avancerede enhed dig med at opvarme dine muskler og led, lindre sportsrelaterede smerter og fremskynde muskelrestitution.

-
+
Tilføj til kurv

Celluma PRO

17.650,00 kr.

Celluma PRO er din skønheds- og smertelindrende løsning i én. Dette klinisk dokumenterede LED-lysterapi panel bekæmper akne, forynger din hud og lindrer smerte med enkelhed. Det er let at bruge, ideelt til hele familien og hjælper dig med at opnå en strålende hud og øget velvære.

-
+
Tilføj til kurv