Hår

Er du begyndt at opleve hårtab, udtynding af håret, en ændret hårgrænse, mere skrøbeligt hår, større udvikling af grå hår eller bare pletter i håret – så læs mere her?

Om end mange ikke ønsker at have hår andre steder på kroppen, er håret på vores hoved noget der giver os både selvtillid, identitet og et konstant foranderligt ”look”. Vores hår vokser jo hele tiden, fornyer sig hele tiden. Hver dag taber vi faktisk 50 – 100 hår.

Derfor kan det også ramme hårdt, når man begynder at få udfordringer med håret, alopeci, hvis hårtabet pludselig er større end ”normalt”, eller man på andre måder oplever en forandring i håret.

Det kan skyldes mange ting, alt fra ændringer i din hormonbalance, graviditet, hudsygdomme, stress i livet, psykiske udfordringer, ernæringsproblemer eller forkerte diæter, udfordringer med et eller flere organer og meget andet. Det er som regel ikke entydigt hvad der specifikt har ført til alopeci i den enkelte patient, men hvad der er vigtigt, er at få behandling – og gerne så hurtigt som muligt.

Desværre oplever vi at de fleste først tager rigtig stilling til ændringer i hårvæksten når de bliver over 50 år, men de fleste kan i bagklogskabens klare lys relatere til at de faktisk har haft forøget hårtab eller udtynding af håret i mange flere år. I mænd oplever 20% af mænd hårtab i 20’erne, 40% i 40’erne og 60% i 60’erne, og det er ikke meget bedre for kvinder.

Rigtig mange går rundt med følelsen at det er en naturlig udvikling når man bliver ældre, ofte relateres der til at sådan havde en far, mor eller bedsteforældre det også – men mange glemmer at kigge på sig selv og deres eget liv – for selvom der kan være genetisk disponering, betyder livet og hvordan vi lever vores liv lige så meget. En anden gruppe undlader at søge behandling, fordi de ofte tror at det er meget invasive behandlinger og hårtransplantation der er nødvendigt.

Behandlinger for hårtab

De mest udbredte behandlinger for patienter der oplever hårtab (og faktisk søger hjælp) er læge middel baseret behandling (kontakt os for mere info). – de 2 mest populære nuværende læge middel baserede behandlinger er begge effektive mod hårtab, men man skal dog bare huske at som med stort set alle andre læge midler også indebærer en vis grad af risiko for sideeffekter – i denne sammenhæng kan det ene i nogle tilfælde føre til erektil dysfunktion (impotens), mens det andet kan føre til hjerteproblemer.

Andre mere invasive behandlinger inkluderer PRP behandling eller injektionsbehandlinger med en række vitaminer, aminosyrer og mineraler der begge kan være meget effektive, men som kun kan udføres af læger eller certificerede kosmetiske sygeplejersker.

Sidst men ikke mindst er der muligheden for hårtransplantation.

Men, med den seneste nye Celluma RESTORE har du mulighed for at understøtte dit hår derhjemme – gerne så tidligt som muligt når du begynder at se de første tegn på hårtab, udtynding af håret, vigende hårgrænse, pludselig eller for tidligt gråning af håret, eller hvis du oplever andre udfordringer i hovedbunden.

Hele vores krop hænger sammen – og det er ikke nødvendigvis overraskende, at mentale eller fysiske udfordringer andre steder i kroppen også påvirker vores hår. Fællesnævneren ved disse tilfælde er at kroppen oplever en høj stigning i stress-signaler og betændelsestilstande, der ultimativt kan få hårsækkene (hvor hårene dannes) til også at blive stressede, og dermed enten ikke danner nye hår, eller de hår der bliver dannet bliver tyndere, knækker nemmere eller bliver grå hurtigere.

Den specifikke Celluma RESTORE er udviklet til at sænke disse stress- og betændelses-tilstande i hårbunden, og dermed søge at stoppe et udviklende hårtab inden det kommer ud af kontrol, men også genskabe miljøet i hårbunden, der kan hjælpe med at få håret til at kunne vokse igen.

Dette gøres ved en unik kombination af bølgelængder, der stimulerer både til reduktion af betændelsestilstandene i hårbunden, men også forøger den tilgængelige mængde energi, så hårcellerne bedre kan modstå de stress-signaler der måtte komme fra andre steder af kroppen – enten fysisk eller mentalt.

Det er også en behandling, der vil kunne udføres som forberedelse til de ofte dyre og langvarige andre behandlingsformer der er, og skabe bedre omstændigheder for, at hårbunden og håret får gavn af behandlinger så som PRP, injektionsbehandlinger eller hårtransplantation.

Og i modsætning til de medicinske behandlinger kommer en lysbehandling ikke med væsentlige sideeffekter.

Styrker håret indenfor få måneder
Mod månedannelse
Forhindrer pletskallethed
Previous slide
Next slide

Behandler Hårtab

Mod Androgen Alopeci

Styrker Håret

For Mænd og Kvinder

Hvordan bruger jeg Celluma mod hårtab

Celluma panelet bøjes så det passer til din hovedform og lægges oven på hovedet eller det ønskede behandlingsområde. Programmet kører i 30 min, og foreslås gentaget hver anden dag i 16 uger – og derefter gerne fortløbende behandlinger en gang om ugen for at holde håret ved lige.

Anbefalede Celluma modeller til hår

Til behandling af håret, findes følgende model: 
Model  Størrelse  Bruges til  Hvorfor vi anbefaler den 
Celluma RESTORE  41×20 cm  Fleksibelt panel, der kan lægges oven på hovedet – giver lysenergi til hele hovedet  Den eneste model designet og certificeret til hårtab 

Celluma RESTORE

11.175,00 kr.

Varenummer SMS0049 Kategori Mærker , , , , , , ,

Celluma Restore – CE-mærket hårpleje derhjemme i trygge rammer.

Få fyldigere og sundere hår med Celluma Restore, den avancerede løsning til hårvækst og hårtab. Dette innovative, CE-mærkede, apparat bruger lysenergi til at stimulere hårsækkene, reducere hårtab og fremme naturlig hårvækst. Din vej til hårrejsende resultater begynder her.

Fordele:

Øget hårvækst og fylde
Reduceret hårtab og tættere hår
Enkel og behagelig brug derhjemme
Opdag den naturlige måde at genoplive dit hår og styrk din selvtillid. Med Celluma Restore er dit smukke hår inden for rækkevidde. Gør din fremtidige hårdag til en god hårdag!

-
+
Tilføj til kurv